Skip to the content

COVID-19

Find de seneste nyheder om Covid-19 på FGU her på siden

D. 5. marts 2021

Orientering om krav om tests på FGU

1. marts 2021 er der kommet nye retningslinjer og krav om tests på FGU Nordvest. Vi har i den forbindelse udsendt et brev til eleverne.

Læs brevet her.

D. 21. december 2020

VIGTIGT!

På grund af Covid-19 situationen, opfordre vi alle elever til at orientere sig på TEAMS d. 4. januar 2021. Her vil vi informere nærmere om, hvordan undervisningen vil blive afviklet.

D. 21. december 2020

Sundhedsmyndighederne opfordre til anvende tilbuddet om hurtigtest.

Sundhedsstyrelsen er den 18. december 2020 kommet med nye anbefalinger for brug af de nye hurtigtest, der giver et hurtigt svar på, om man er smittet med ny coronavirus (Hurtigtest kan bruges til epidemikontrol).
Sundhedsstyrelsen anbefaler, at hurtigtest med fordel kan anvendes til screening af 15-25 årige i forbindelse med, at uddannelsesinstitutionerne åbner igen i det nye år. Hurtigtest to gange om ugen i en begrænset periode for denne målgruppe vil kunne medvirke til at holde uddannelsesinstitutionerne åbne på trods af smitteudbredning i samfundet.
På den baggrund opfordres skoler og uddannelsesinstitutioner om at sende målrettet information ud via skolernes elev-intra til de unge med opfordring om at anvende tilbuddet om hurtigtest to gange inden for en uge med 3-4 dages mellemrum, inden de vender tilbage på skolen.
Det er samtidig vigtigt at huske, at en test ikke kan erstatte de generelle anbefalinger om at blive hjemme ved sygdom eller udvikling af symptomer, at holde afstand, at huske god håndhygiejne mv.

Med venlig hilsen
Styrelsen for It og Læring på vegne af Sundhedsstyrelsen