Skip to the content

Covid19

Seneste nyt:

8/4 2020

Der er nyt om prøver.

Der er indgået ”Aftale om prøver og eksamener på de gymnasiale uddannelser mellem regeringen og Venstre, Dansk Folkeparti, Radikale Venstre, Socialistisk Folkeparti, Enhedslisten, Det Konservative Folkeparti, Nye Borgerlige, Liberal Alliance og Alternativet”. Aftalen indeholder et lille afsnit om FGU, som lyder:

 

”Partierne er også enige om, at elever på den forberedende grunduddannelse på grund af de særlige omstændigheder omkring undervisningen i foråret ikke skal til prøver i år, og at eleverne derfor får standpunktskarakterer i stedet for prøvekarakterer.”

 

I kan se hele nyheden her: https://www.uvm.dk/aktuelt/nyheder/uvm/2020/apr/200406-3-gere-og-2-hfere-skal-til-faerre-proever-til-sommer

 

8/4 2020

Kære elever på FGU Nordvest.

 

Vores statsminister siger, at vi tidligst kan komme tilbage til vores almindelige FGU-hverdag efter d. 10. maj 2020. Det betyder:

 

  • Du skal tjekke ind tirsdag morgen den 14. april, og se, hvad dine undervisere har forberedt af undervisning (på Teams, Facebook eller hvor du plejer at modtage opgaver fra dine undervisere).
  • Intet er forandret fra vores almindelige FGU -hverdag, når det kommer til skoleydelse; -man får skoleydelse, når man passer sit FGU-forløb.
  • Vi er her for at støtte dig, så du lærer mest muligt og stadig kan nå dine uddannelsesmål, selvom du modtager hjemmeundervisning. Derfor er det vigtigt, at du bruger dine undervisere og vejledere og tager telefonen, hvis de prøver at komme i kontakt med dig.

 

VI VED GODT, DET ER RIGTIGT SVÆRT AT GÅ I SKOLE LIGE NU, DERFOR ER VI HER FOR DIG.

Tidligere:

23/03 2020

Kære alle elever, forældre og samarbejdspartnere

På baggrund af meddelelse fra Statsminister Mette Frederiksen på regeringens pressemøde i dag mandag d. 23. marts 2020, forlænges lukningen af skolerne i FGU Nordvest foreløbigt til og med mandag d. 13. april 2020.
Vi håber at kunne åbne vores skoler igen for både elever og medarbejdere tirsdag d. 14. april 2020.

Vilkårene for skolens elever er fortsat følgende:

Eleverne skal deltage aktivt i den nødundervisning, som undervisere og vejledere på FGU Nordvest stiller til rådighed ved hjælp af de forskellige digitale og virtuelle platforme.

Lærere og vejledere sørger for at etablere den nødvendige kontakt til eleverne. Hvis du som elev ikke har haft kontakt med din kontaktlærer, skal du kontakte vedkommende.

Ingen elever vil blive trukket i skoleydelse når de følger undervisningen som beskrevet her, og ingen elever vil blive trukket for kost mens skolerne er lukket.

Elever eller forældre, som har brug for vejledning eller har spørgsmål til undervisningen eller andet, er meget velkomne til at kontakte de lokale skoler på følgende telefonnummer: 92 72 40 40

 

11/03 2020
FGU Nordvest's skoler er midlertidigt lukket!

Statsministeriet og sundhedsstyrelsen meldte på et pressemøde 11/03 kl. 20.30 ud at alle uddannelses institutioner og skoler holdes lukket i indtil videre 14 dage.

Læs mere her http://www.sst.dk

Fra og med den 12. marts 2020 og ca. 14 dage frem er FGU Nordvest lukket. Vi vil løbende opdatere hjemmesiden med information, og du vil via SMS modtage beskeder. Så send besked til 92724040, hvis du siden din start på skolen har fået nyt nummer, så vi har mulighed for at komme i kontakt med dig (husk at skrive dit fulde navn i sms'en).

Grundet den nuværende situation i Danmark, er alle kombinationsforløb for eleverne på FGU Nordvest aflyst i uge 12

Hold dig løbende orienteret på http://www.fgunordvest.dk for opgaver og information

Er det spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på 92724040

Med venlig hilsen Ann Hvid Skouboe

Praktisk information: Du vil modtage normal skoleydelse under lukningen af skolen, så spørgsmål omkring dette, bør hermed være afklaret.

Vi følger anvisningerne fra Sundhedsstyrelsen om at beskytte sig selv og andre ved fem enkle råd:

  • Vask dine hænder tit eller brug håndsprit

  • Host eller nys i dit ærme – ikke dine hænder

  • Undgå håndtryk, kindkys og kram – begræns den fysiske kontakt

  • Vær opmærksom på rengøring – både hjemme og på skolen/arbejdspladsen

  • Hvis du er ældre eller kronisk syg – hold afstand og bed andre tage hensyn