Nyhedsoversigt

Supergrafik
Winni Omsu(Morsø) 25. september 2024

En personlig udviklingsrejse. 

Winnis rejse igennem FGU (Forberedende Grunduddannelse) har været en personlig udviklingsrejse, som har hjulpet hende med at finde sin vej og skabe retning i sit liv. Efter at have bestået 9. og 10. klasse, følte Winni sig skoletræt og havde brug for en pause fra den traditionelle undervisningsform. Hun tog derfor et arbejde i 365, hvor hun trivedes, men da hendes arbejdstimer blev reduceret på grund af omstruktureringer, blev det klart, at hun ikke længere kunne forsørge sig selv på den løn, hun tjente.

På dette tidspunkt begyndte Winni at lede efter nye muligheder og valgte at starte på FGU. Hun ønskede at blive afklaret om, hvad hendes næste skridt skulle være og finde en retning, der passede til hendes interesser og fremtidige karrieremål. På FGU valgte Winni omsorgs- og sundhedslinjen, hvor hun hurtigt indså, at hendes hjerte lå i at arbejde med børn. Her blev det klart for hende, at hun drømte om at blive dagplejer.

For at sikre, at hun har den rette faglige ballast til rollen som dagplejer, har Winni besluttet sig for at tage uddannelsen som pædagogisk assistent først. Dette vil give hende den nødvendige viden og erfaring til at kunne skabe trygge og udviklende rammer for de børn, hun i fremtiden vil arbejde med.

Winni har været glad for sin tid på FGU. Opholdet har ikke blot givet hende den afklaring, hun søgte, men også fornyet motivation for at starte en uddannelse. Hun er nu mere målrettet og har søgt ind på Grundforløb+ for at kunne fokusere på at starte på GF2 til januar, hvor hun vil fortsætte sin vej mod at blive pædagogisk assistent.

Indu50

Find en skole i dit lokalområde

Vi tilbyder uddannelsen i både Thisted, Nykøbing og Aabybro

FGU Nordvest - Morsø Læs mere

FGU Nordvest - Morsø

Elsøvej 101
7900 Nykøbing Mors

Tlf. 92 72 40 40

Rutevejledning
FGU Nordvest - Thisted Læs mere

FGU Nordvest - Thisted

Lerpyttervej 50 D
7700 Thisted

Tlf. 92 72 40 40

Rutevejledning
FGU Nordvest - Jammerbugt Læs mere

FGU Nordvest - Jammerbugt

Industrivej 2
9440 Aabybro

Tlf. 92 72 40 40

Rutevejledning

Tilmelding til vores nyhedsbrev