FGU Nordvest - Morsø

Supergrafik

Vores skole på Mors ligger tæt på by, strand og natur, hvilke vi ofte benytter os af. Vi har et tæt samarbejde med nærmiljøet og sætter en stor ære i det. De lokale virksomheder bidrager med spændende emner til undervisningen.

Vi tilbyder:

AGU-SPROG

Er du ankommet til Danmark senere i livet? Eller er dansk ikke dit modersmål? Har du særligt brug for tilegnelse af dansksproglige forudsætninger for aktivt at kunne deltage i uddannelse, arbejdsliv og samfund? Så er AGU-SPROG lige noget for dig. I løbet af din til på AGU-SPROG vil du, foruden en masse fede oplevelser og venner for livet, blive undervist i følgende fag: 

  • Dansk som andetsprog (DSA)
  • Matematik
  • Engelsk
  • PASE (privatøkonomi, arbejdspladslære, samarbejdslære og erhvervslære)
  • Samfundsfag og kultur
  • Valgfag

BASIS

BASIS er det første hold du møder, da alle elever starter på Basis. Her får du et tæt samarbejde med din kontaktlærer og vejlederne, og sammen finder I den rette vej for dig på FGU.  Du vil få en introduktion til uddannelsessporene AGU, PGU og EGU.
På BASIS bliver der undervist i følgende fag: 

  • Dansk
  • Matematik
  • PASE (privatøkonomi, arbejdspladslære, samarbejdslære og erhvervslære)
  • Valgfag

PGU

På PGU deltager du i helhedsorienteret undervisning på et værksted, her får du praktisk undervisning i dansk, matematik og valgfag. Derudover undervises der i PASE (privatøkonomi, arbejdspladslære, samarbejdslære og erhvervslære).
Her på Mors har vi følgende linjer:

BYG, BOLIG OG ANLÆG

Byg, bolig og anlæg er for dig, der gerne vil udvikle dine færdigheder indenfor forskellige håndværksopgaver, såsom opgaver lavet i træ, metal, maleopgaver og alment vedligehold. Du vil lærer at bruge og betjene stationære maskiner, håndværktøj og el-værktøj på en sikker og kontrolleret måde. Derudover arbejder vi rigtig meget med 3D print, lasercutter og tegneprogrammer.
Du vil stifte bekendtskab med kundekontakt, da vi har et rigtigt godt samarbejde med den lokale handelsstandsforening. Du vil lære at service og samarbejde er vigtigt, når man sammen skaber et produkt.

MAD OG ERNÆRING

Du skal vælge Mad og ernæring, hvis du gerne vil lære om mad og ernæring. Her arbejder vi med tilberedning og servering af måltider, menuplanlægning, bestilling af varer, hygiejne, rengøring og udvikling af opskrifter. Her arbejder vi i autentiske rammer og dagene flyver afsted.

OMSORG OG SUNDHED

Omsorg og sundhed er for dig, der gerne vil arbejde med mennesker. Her opnår du kendskab og uddannelsesafklaring inden for fagområdet. Vi har et rigtigt godt samarbejde med vores lokalområde. På Omsorg og sundhed er vi kreative og aktive og skaber gode oplevelser for både børn i de lokale børnehaver og de ældre på byens plejehjem.
Vi arbejder bl.a. med omsorgsrollen, sundhed, psykologi, pædagogik, kommunikation, arbejdsmiljø og meget mere.

EGU

EGU er for dig, der gerne vil have mest muligt praktik. Her er du i viksomhedspraktik det meste af tiden, og kommer kun på skolen i kortere perioder, hvor du får undervisning, der er relevant for din praktik. Som elev på EGU får du færdigheder, som kan bruges til at få et ufaglært job. Du kan også bruge EGU til at komme ind på en erhvervsuddannelse. 
Vi har vores egen EGU-vejleder, som følger dig under hele forløbet.
Kontakt vores EGU-Vejleder Benedicte Lynge Fjord for flere informationer: Mail: blf@fgunordvest.dk, Tlf.: 92 72 40 74. 

Særlig tilrettelagt ungdomsuddannelse (STU)

Her på FGU Nordvest Morsø tilbyder vi en erhvervsrettet STU med undervisning og praktiske aktiviteter i et erhvervsrettet uddannelsesmiljø i fællesskab med jævnaldrende unge. Vi tilbyder målrettede forløb i autentiske rammer.
Kontakt vores STU-koordinator Jette Berner-Magnusson for en uforpligtende samtale eller en rundvisning: Mail: jbm@fgunordvest.dk, Tlf.: 92 72 40 58

Supergrafik
Indu50

Find en skole i dit lokalområde

Vi tilbyder uddannelsen i både Thisted, Nykøbing og Aabybro

FGU Nordvest - Morsø Læs mere

FGU Nordvest - Morsø

Elsøvej 101
7900 Nykøbing Mors

Tlf. 92 72 40 40

Rutevejledning
FGU Nordvest - Thisted Læs mere

FGU Nordvest - Thisted

Kronborgvej 121
7700 Thisted

Tlf. 92 72 40 40

Rutevejledning
FGU Nordvest - Jammerbugt Læs mere

FGU Nordvest - Jammerbugt

Industrivej 2
9440 Aabybro

Tlf. 92 72 40 40

Rutevejledning

Tilmelding til vores nyhedsbrev