Om FGU Nordvest

Supergrafik

På FGU nordvest laver vi undervisning der giver mening. Vi arbejder helhedsorienteret, hvilket betyder at praksis og teori går hånd i hånd. Fag som. f.eks. dansk og matematik bliver integreret i de opgaver, som eleverne er i gang med.
FGU Nordvest er for dig, der er under 25 år og tænger til et fagligt, socialt eller personligt boost, før du er klar til at gå videre til en erhvervs- eller gymnasial uddannelse eller komme ud på arbejdsmarkedet.

Vi møder de unge, hvor de er – såvel fagligt som personligt. Vi tager udgangspunkt i det, den enkelte kan, og det den enkelte interesserer sig for, og så bygger vi på ud fra det. Det mener vi nemlig er den bedste – og den mest motiverende – måde at lære på.

FGU Nordvest dækker kommunerne Jammerbugt, Morsø og Thisted, og vi har naturligvis etableret FGU-skoler i alle tre kommuner, så alle unge har et FGU-tilbud i umiddelbar nærhed af deres bopæl.

Vi er et stærkt team af engagerede, erfarne, motiverede og kompetente medarbejdere, der brænder for at arbejde med unge mennesker, der motiveres af at spotte og udvikle talent, og som har den grundholdning, at læring og trivsel går hånd i hånd. Her er plads til forskellighed – her er fokus på tillid, tryghed og nærvær.

Supergrafik
Indu50

Find en skole i dit lokalområde

Vi tilbyder uddannelsen i både Thisted, Nykøbing og Aabybro

FGU Nordvest - Morsø Læs mere

FGU Nordvest - Morsø

Elsøvej 101
7900 Nykøbing Mors

Tlf. 92 72 40 40

Rutevejledning
FGU Nordvest - Thisted Læs mere

FGU Nordvest - Thisted

Kronborgvej 121
7700 Thisted

Tlf. 92 72 40 40

Rutevejledning
FGU Nordvest - Jammerbugt Læs mere

FGU Nordvest - Jammerbugt

Industrivej 2
9440 Aabybro

Tlf. 92 72 40 40

Rutevejledning

Tilmelding til vores nyhedsbrev