FGU Nordvest - Jammerbugt

Supergrafik

Vores skole i Jammerbugt kommune ligger centralt placeret i Aabybro. Her er der kort afstand til storbyen Aalborg, smuk natur, Vesterhavet og Limfjorden, som vi benytter os af i dagligdagen. Vi har et godt samarbejde med nærmiljøet og er meget engageret i eventet "Knæk Cancer løbet" i Aabybro.  

Vi tilbyder:


AGU

AGU er for dig, der gerne vil forbedre dig fagligt gennem praksisrettet undervisning, der er helhedsorienteret, så læring giver mening. Vi arbejder med portfolio og på en helt anden måde, end du har gjort tidligere. Vi tilbyder undervisning på introducerede niveau samt G-, E- og D-niveau - du vil blive undervist i det niveau, der passer til dig. 
Vi underviser i: 

  • Dansk eller dansk som andetsprog
  • Matematik
  • Engelsk
  • PASE (privatøkonomi, arbejdspladslære, samarbejdslære og erhvervslære)
  • Naturfag
  • Samfundsfag
  • Identitet og medborgerskab
  • Valgfag

Du skal til prøve i dansk/dansk som andetsprog, og matematik. De øvrige fag på nær valgfag er udtræksfag, hvilket betyder, at du skal til prøve i ét af de resterende fag. 

PGU  

På PGU er størstedelen af undervisningen praktisk, men du skal også have dansk, matematik og PASE (privatøkonomi, arbejdspladslære, samarbejdslære og erhvervslære). Undervisningen er helhedsorienteret, og de almene fag er integreret med den praktiske undervisning, så læring giver mening. 

 Her i Jammerbugt har vi følgende fagtemaer: 

HÅNDVÆRK

Fagtemaet Håndværk er for dig, som gerne vil lære at arbejde med forskellige håndværksfag i materialer som træ og metal. Holdet er for dig, som er nysgerrig på fagtemaerne Byg, bolig og anlæg eller Industri og metal og du vil opleve glæde ved at skabe og producere. 

Undervisningen omfatter serviceopgaver, projekter og produktioner - både i grupper og alene. Det kan være små og store opgaver fra idé til færdigt produkt, hvor du lærer håndværket bag opgaverne og får erfaring med forskellige materialer, værktøjer, redskaber og teknikker. 

Du er som udgangspunkt med hele vejen fra den første arbejdstegning, til produktion og til kundekontakt.

OMSORG OG SUNDHED 

Omsorg og Sundhed er for dig, der drømmer om at komme til at arbejde med mennesker. Vi samarbejder med lokalområdet for derigennem at opnå kendskab og afklaring om et videre uddannelsesforløb inden for pleje eller den pædagogiske verden. Vi arbejder med omsorgsrollen, sundhed, psykologi og pædagogik, kommunikation og meget mere.

MAD OG ERNÆRING 

Hvis du godt kan lide at lave mad og gerne vil blive dygtigere til det, skal du vælge Mad og ernæring. Her arbejder vi med tilberedning og servering af måltider, menuplanlægning, bestilling af varer, hygiejne, rengøring og udvikling af opskrifter. Her arbejder vi i autentiske rammer, og dagene flyver afsted. 

IT & MEDIER 

IT og medier er for dig, der godt lide at være i et kreativt miljø, hvor der arbejdes med IT og digitale teknologier. Vi arbejder med Adobe, Officepakken, Fusion og SketchUp. Holdet har faste opgaver som f.eks. vedligeholdelse af skolens computere, fotoopgaver, udarbejdelse af grafisk materiale mm. Vil du gerne lære at programmere, trykke og designe, og er du god til at tænke ud af boksen, så er IT & medier holdet for dig. 

TURISME, KULTUR & FRITID 

Bevægelse er en vigtig faktor for læring. Derfor bevæger vi os meget på Turisme, kultur & fritid. Holdet er for dig, der godt kan lide at være både ude og inde og vil lære på en anderledes måde. Her arbejder vi med events, førstehjælp, planlægning i forbindelse med f.eks. teambuilding, friluftsliv, fitness, lejropsætning og mountainbike. 

 

EGU 

EGU er for dig, der gerne vil have mest muligt praktik. Her er du i virksomhedspraktik det meste af tiden, og kommer kun på skolen i kortere perioder, hvor du får undervisning, der er relevant for din praktik. Som elev på EGU får du færdigheder, som kan bruges til at få et ufaglært job. Du kan også bruge EGU til at komme ind på en erhvervsuddannelse.  
Vi har vores egen EGU-vejleder, som følger dig under hele forløbet. 
Kontakt vores EGU-Vejleder Claes Christiansen for flere informationer: Mail: cch@fgunordvest.dk, Tlf.: 92 72 40 54.   

Supergrafik
Indu50

Find en skole i dit lokalområde

Vi tilbyder uddannelsen i både Thisted, Nykøbing og Aabybro

FGU Nordvest - Morsø Læs mere

FGU Nordvest - Morsø

Elsøvej 101
7900 Nykøbing Mors

Tlf. 92 72 40 40

Rutevejledning
FGU Nordvest - Thisted Læs mere

FGU Nordvest - Thisted

Kronborgvej 121
7700 Thisted

Tlf. 92 72 40 40

Rutevejledning
FGU Nordvest - Jammerbugt Læs mere

FGU Nordvest - Jammerbugt

Industrivej 2
9440 Aabybro

Tlf. 92 72 40 40

Rutevejledning

Tilmelding til vores nyhedsbrev