FGU Nordvest - Thisted

Supergrafik

Vores skole i Thisted ligger i et attraktivt uddannelsesområde. Vi har et rigtig godt samarbejde med de uddannelsesinstitutioner, der ligger omkring os. Det er en kæmpe fordel, at vores elever kender de andre institutioner, når vi sender eleverne videre i uddannelse.

Vi tilbyder:

AGU

AGU er for dig, der gerne vil forbedre dig fagligt gennem praksisrettet undervisning, hvor læring giver mening. Vi arbejder med portfolio og på en helt anden måde, end du har gjort tidligere. Vi tilbyder undervisning på introducerede niveau samt G-, E- og D-niveau - du vil blive undervist i det niveau, der passer til dig.
Vi underviser i:

 • Dansk eller dansk som andetsprog
 • Matematik
 • Engelsk
 • PASE (privatøkonomi, arbejdspladslære, samarbejdslære og erhvervslære)
 • Naturfag
 • Samfundsfag
 • Valgfag

Du skal til prøve i dansk/dansk som andetsprog, og matematik. De øvrige fag er udtræksfag, hvilket betyder at du skal til prøve i ét af de resterende fag.

BASIS

På BASIS har du et tæt samarbejde med din kontaktlærer og sammen finder I den rette vej for dig. BASIS giver dig tiden til, at du kan blive afklaret.
Vi arbejder med praktiske opgaver og portfolio.
På BASIS bliver der undervist i følgende fag:

 • Dansk
 • Matematik
 • PASE (privatøkonomi, arbejdspladslære, samarbejdslære og erhvervslære)
 • Valgfag

PGU

På PGU deltager du i helhedsorienteret undervisning på et værksted, her får du praktisk undervisning i dansk, matematik og valgfag. Derudover undervises der i PASE (privatøkonomi, arbejdspladslære, samarbejdslære og erhvervslære).
Her i Thisted har vi følgende linjer:

BYG, BOLIG OG ANLÆG

På Byg, bolig og anlæg kan du udvikle dine færdigheder indenfor forskellige håndværksopgaver, såsom opgaver lavet i træ, maleopgaver og alment vedligehold. Her lærer du et godt gedigent håndværk, som du kan bruge i din videre uddannelse eller job.

OMSORG OG SUNDHED

Omsorg og sundhed er for dig, der drømmer om at komme til at arbejde med mennesker. Vi samarbejder med lokalområdet for derigennem at opnå kendskab og afklaring om et videre uddannelsesforløb inden for pleje eller den pædagogiske verden.

SERVICE OG TRANSPORT

På Service og transport arbejder vi med transport, logistik, lager og service. Vi arbejder med reparation, vedligehold, rengøring, havearbejde mm. I løbet af din tid på Service og transport vil du komme til at arbejde med og få færdigheder i at koble relevante metoder og værktøjer til konkrete opgaver. Holdet har faste praktiske opgaver, som gør hverdagen på skolen nemmere.

HANDEL OG KUNDESERVICE

Handel og kundeservice arbejder med butiksindretning, events, markedsføring og kommunikation, hvor teorien indgår i arbejdet. Her bliver du god til kundeservice, kundebetjening og personlig fremtoning.

EGU

EGU er for dig, der gerne vil have mest muligt praktik. Her er du i virksomhedspraktik det meste af tiden, og kommer kun på skolen i kortere perioder, hvor du får undervisning, der er relevant for din praktik. Som elev på EGU får du færdigheder, som kan bruges til at få et ufaglært job. Du kan også bruge EGU til at komme ind på en erhvervsuddannelse. 
Vi har vores egen EGU-vejleder, som følger dig under hele forløbet.
Kontakt vores EGU-Vejleder Benedicte Lynge Fjord for flere informationer: Mail: blf@fgunordvest.dk, Tlf.: 92 72 40 74. 

 

Supergrafik
Indu50

Find en skole i dit lokalområde

Vi tilbyder uddannelsen i både Thisted, Nykøbing og Aabybro

FGU Nordvest - Morsø Læs mere

FGU Nordvest - Morsø

Elsøvej 101
7900 Nykøbing Mors

Tlf. 92 72 40 40

Rutevejledning
FGU Nordvest - Thisted Læs mere

FGU Nordvest - Thisted

Kronborgvej 121
7700 Thisted

Tlf. 92 72 40 40

Rutevejledning
FGU Nordvest - Jammerbugt Læs mere

FGU Nordvest - Jammerbugt

Industrivej 2
9440 Aabybro

Tlf. 92 72 40 40

Rutevejledning

Tilmelding til vores nyhedsbrev