Nyhedsoversigt

Supergrafik
Ann Hvid Pressemeddelelse - FGU Nordvest 30. oktober 2023

Ann Hvid Skouboe fratræder som direktør for FGU Nordvest

Ann Hvid Skouboe, der har været direktør for FGU Nordvest siden institutionens etablering, har efter gensidig aftale med FGU Nordvests bestyrelse, indgået en fratrædelsesaftale med virkning fra 1. november 2023.

Ann Hvid Skouboes fratrædelse sker som en direkte følge af den kræftdiagnose, hun fik for knapt ét år siden. Ann er i dag erklæret sygdomsfri, men har oven på sit sygdomsforløb brug for – for en periode – udelukkende at skulle fokusere på sig selv og dét, der betyder mest for hende lige nu.


- Det er vigtigt for mig at understrege, at denne beslutning er truffet i et gensidigt fortroligt samarbejde, og at den fra bestyrelsens side afspejler fuld forståelse for Anns behov og prioriteringer. Af hensyn til både Ann og institutionen har vi i fællesskab besluttet at indgå denne fratrædelsesaftale. Bestyrelsen ventes at konstituere en direktør, efter en kortvarig intern proces, mens bestyrelsen arbejder på at finde en ny direktør til institutionen, fortæller bestyrelsesformand Jane Rødbro Koller fra FGU Nordvest.


Ann Hvid Skouboe forlader en skole i imponerende udvikling og et fantastisk medarbejderteam. Hendes dedikation og ekstraordinære ledelsesevner har ført institution til nye højder, og hun har været et forbilledligt eksempel på, hvordan en FGU-institution bør drives, så man sikrer, at fokus ligger på de unge og deres udvikling.


- Ann har været en inspiration for alle, der har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med hende. Jeg vil gerne på vegne af bestyrelsen og institutionen rette en stor tak til Ann for et fantastisk samarbejde og for hendes enestående bidrag til udviklingen af FGU Nordvest. Vi ønsker Ann al muligt held og lykke fremover, slutter Jane Rødbro Koller.

 

Eventuelle spørgsmål til ovenstående bedes rettet til:
Bestyrelsesformand Jane Rødbro Koller på telefon 61 75 55 08 eller via mail: jak@jammerbugt.dk

Indu50

Find en skole i dit lokalområde

Vi tilbyder uddannelsen i både Thisted, Nykøbing og Aabybro

FGU Nordvest - Morsø Læs mere

FGU Nordvest - Morsø

Elsøvej 101
7900 Nykøbing Mors

Tlf. 92 72 40 40

Rutevejledning
FGU Nordvest - Thisted Læs mere

FGU Nordvest - Thisted

Lerpyttervej 50 D
7700 Thisted

Tlf. 92 72 40 40

Rutevejledning
FGU Nordvest - Jammerbugt Læs mere

FGU Nordvest - Jammerbugt

Industrivej 2
9440 Aabybro

Tlf. 92 72 40 40

Rutevejledning

Tilmelding til vores nyhedsbrev