Nyhedsoversigt

Maja2 FGU Nordvest 16. januar 2023

EGU var vejen for Maja

Da Maja startede på FGU, var hun ikke afklaret, i forhold til hvilken vej hun skulle gå uddannelsesmæssigt. Hun fik mod på at prøve det praktiske i jobbet som social og sundhedshjælper, og tog derfor 2 ugers praktik på et plejecenter i Nykøbing Mors. Plejecentret tog godt imod Maja og hun befandt sig lynhurtigt godt i jobbet.

Maja blev afklaret og besluttede sig for, at det var denne vej hun skulle gå. Men hun manglede at bestå sin matematikprøve, for at kunne blive optaget på Social & sundhedsskolen. Derfor var det oplagt at starte i et EGU-forløb, med en varighed på 1 år, hvor hun hver uge både arbejdede på plejecentret og gik i skole på FGU Nordvest.

Gennem hele forløbet har Majas EGU-vejleder fulgt hende og støttet hende samt haft et godt samarbejde med plejecentret omkring Maja. Vi oplevede en Maja som fagligt rykkede sig og blev mere sikker på sig selv, og hun var slet ikke i tvivl om, at hun havde valgt den rigtige vej. Maja fik en matematiklærer, som gjorde matematikken mere ufarlig og hun bestod sin prøve med et flot resultat.

Maja er nu startet på Social & sundhedsskolen og har fået elevplads ved Morsø Kommune. Vi ønsker alt det bedste for Maja.

 

 

Find en skole i dit lokalområde

Vi tilbyder uddannelsen i både Thisted, Nykøbing og Aabybro

FGU Nordvest - Morsø Læs mere

FGU Nordvest - Morsø

Elsøvej 101
7900 Nykøbing Mors

Tlf. 92 72 40 40

Rutevejledning
FGU Nordvest - Thisted Læs mere

FGU Nordvest - Thisted

Kronborgvej 121
7700 Thisted

Tlf. 92 72 40 40

Rutevejledning
FGU Nordvest - Jammerbugt Læs mere

FGU Nordvest - Jammerbugt

Industrivej 2
9440 Aabybro

Tlf. 92 72 40 40

Rutevejledning

Tilmelding til vores nyhedsbrev