Nyhedsoversigt

Knæk Cancer Blomst FGU Nordvest 14. oktober 2022

Er det hyggeligt at gå i skole på en lørdag?

Romeo Madsen er elev på holdet Turisme, kultur & fritid (TKF: idræt og udeliv), hvor han for andet år i træk er med til at planlægge og afvikle Knæk Cancer Familieløbet. Romeo fortæller, at det var hyggeligt at være med sidste år - selvom det var på en lørdag.

Eleverne på TKF har stor indflydelse på ideerne og planlægningen af løbet. Det er en naturlig del af undervisningen, hvor de, med udgangspunkt i Hiim og Hippe samt eventmodellen, ofte planlægger events, enten for andre elever på holdet, andre elever på skolen eller for eksterne samarbejdspartnere, som eksempel her med Knæk Cancer.

Romeo Madsen griner ved tanken om at skulle være trold i årets familieløb - Halloween mysteriet, hvor de deltagende familier hjælper kong Vlad med at løse gåder, som udløser 6 magiske nøgler, der låser op for sporene til løsning af mysteriet. Andre elever på holdet står post. Løbet er inspireret af såvel orienteringsløb som escape rooms. Underviser Anders Monrad Mosbæk håber på at familieløbet, igen i år, bliver udsolgt og at humøret hos deltagerne er højt.

Romeo Madsen udtrykker, at kræft er en ”nederen” sygdom, og at vi skal blive ved med at samle midler ind, fordi der endnu ikke er fundet en kur. ”Det er fedt, at være med til at gøre en forskel” siger Romeo, som tidligere kun har købt merchandise til at støtte op om kampagnen.

Eleverne er trætte efter skolelørdagen og får som erstatning lov til at holde fri den efterfølgende mandag.

Alle hold på skolen er med i afviklingen af løbet, som har start og slut på FGU skolen på Industrivej 2 i Aabybro.

Find en skole i dit lokalområde

Vi tilbyder uddannelsen i både Thisted, Nykøbing og Aabybro

FGU Nordvest - Morsø Læs mere

FGU Nordvest - Morsø

Elsøvej 101
7900 Nykøbing Mors

Tlf. 92 72 40 40

Rutevejledning
FGU Nordvest - Thisted Læs mere

FGU Nordvest - Thisted

Kronborgvej 121
7700 Thisted

Tlf. 92 72 40 40

Rutevejledning
FGU Nordvest - Jammerbugt Læs mere

FGU Nordvest - Jammerbugt

Industrivej 2
9440 Aabybro

Tlf. 92 72 40 40

Rutevejledning

Tilmelding til vores nyhedsbrev