Nyhedsoversigt

Supergrafik
Overtegelses Bygninger Mors Blomst FGU Nordvest 28. august 2024

Forventer at kunne flytte ind til august 2025

 

 

Direktøren på FGU Nordvest, Anne Mette Kornum, havde onsdag den 28/8 - 24 inviteret medarbejdere og samarbejdspartner til fejring af FGU Nordvests køb af lejlighed nr. 5, limfjordvej 95, 7900 Nykøbing Mors. Limfjordvej 95 er et campusområde, hvor også gymnasiet, handelsskolen, HF / VUC, Limfjordsteateret og Morsø Teater holder til.

Anne Mette bød alle velkommen og fortalte om baggrunden for ønsket om at blive en del af campusområdet og vej dertil. Anne Mette og FGU Nordvest blev budt velkommen til campusområdet af Ann Balleby (Rektor Morsø Gymnasium), Niels Pedersen (Morsø Kommune), Kenny Thomsen (Afdelingschef Morsø Handelsskole), Erik Dose Hvid (Rektor Thy - Mors HF/VUC) og Hans Chresten Jeppesen (Direktør EUC Nordvest, der alle sidder med i bygningsfællesskabet på limfjordsvej 95.

Ann Balleby holdt en tale, hvor hun bl.a. gav udtryk for en stor interesse for den didaktik, der arbejdes ud fra på FGU Nordvest og udtrykte begejstring for, at FGU nu bliver en del af fællesskabet på campusområdet.

Det har været en lang proces for både bestyrelsen og personalet på FGU, da ønsket om at blive en del af campusområdet har eksisteret siden starten af FGU i 2019. Der er en stor lettelse, glæde og spænding i personalegruppen, nu lokalerne er købt og plantegningerne er godkendt. 

Inden FGU Nordvest kan rykke ind i bygningerne, kræver det en ombygning. På plantegningerne kan det ses, hvordan bygning og lokaler kommer til at se ud og fordeles. 

Det forventes, at FGU Nordvest kan rykke ind i bygningerne august 2025.

Indu50

Find en skole i dit lokalområde

Vi tilbyder uddannelsen i både Thisted, Nykøbing og Aabybro

FGU Nordvest - Morsø Læs mere

FGU Nordvest - Morsø

Elsøvej 101
7900 Nykøbing Mors

Tlf. 92 72 40 40

Rutevejledning
FGU Nordvest - Thisted Læs mere

FGU Nordvest - Thisted

Lerpyttervej 50 D
7700 Thisted

Tlf. 92 72 40 40

Rutevejledning
FGU Nordvest - Jammerbugt Læs mere

FGU Nordvest - Jammerbugt

Industrivej 2
9440 Aabybro

Tlf. 92 72 40 40

Rutevejledning

Tilmelding til vores nyhedsbrev