Nyhedsoversigt

Felix FGU Nordvest 21. februar 2024

Fra FGU til EUD

Succeshistorier efter opstart på EUD

På FGU Nordvest Jammerbugt glæder vi os over den markante succes, som vores elever, der er en del af projektet "Fra FGU til EUD," har. Efter elevernes opstart på erhvervsuddannelserne, Tech College, AMU Nordjylland og EUD Nord har alle elever udtrykt, at de har haft en fantastisk start og alle ønsker at forsætte efter de første 5 uger. De første 5 uger har eleverne fået ekstra støtte og vejledning fra FGU i form af fysiske besøg på erhvervsskolen, telefonsamtaler og sms-korrespondance.

Vi er glade for at kunne fortælle, at vores elever ikke blot gør det godt, men virkelig trives på deres erhvervsuddannelser. De er engagerede, motiverede og klar til at gribe de udfordringer, uddannelsen bringer.


Felix glæder sig over opstart på uddannelse

Felix er startet på Transportuddannelsen på AMU Nordjylland. Han udtrykker stor glæde for at være startet på uddannelsen, hvor han oplever at blive fagligt udfordret og trives godt med de øvrige elever.

Niklas Rybjerg Hansen, som er Felixs kontaktlærer, giver udtryk for, at han oplever Felix, som en der trives godt i klassen, deltager aktivt i undervisningen og han er overbevist om, at der vil være en lærerplads til Felix, inden han afslutter GF2.

 

Positiv opfølgning fra FGU Nordvest

Fra FGU Nordvests side har det været en yderst positiv oplevelse, at følge eleverne de første 5 uger af deres erhvervsuddannelse. Vores fokus har blandet andet været på trivsel i klassen, overgangen til at flytte på skolehjem, information om SU og løn, deltagelse i undervisningen, mødestabilitet og håndtering af personlige udfordringer. Vi er fuldstændig trygge, når vi nu giver helt slip på eleverne og er ikke i tvivl om, at de alle vil gennemføre GF2. Alle eleverne er blevet taget godt imod på de erhvervsskoler, hvor de er startet, og de udtrykker alle, at de trives og har det godt.

Vi er stolte af vores elevers succes og ser frem til at følge mange flere elever i overgangen til en erhvervsuddannelse.

 

 

Region Nordjylland

Find en skole i dit lokalområde

Vi tilbyder uddannelsen i både Thisted, Nykøbing og Aabybro

FGU Nordvest - Morsø Læs mere

FGU Nordvest - Morsø

Elsøvej 101
7900 Nykøbing Mors

Tlf. 92 72 40 40

Rutevejledning
FGU Nordvest - Thisted Læs mere

FGU Nordvest - Thisted

Kronborgvej 121
7700 Thisted

Tlf. 92 72 40 40

Rutevejledning
FGU Nordvest - Jammerbugt Læs mere

FGU Nordvest - Jammerbugt

Industrivej 2
9440 Aabybro

Tlf. 92 72 40 40

Rutevejledning

Tilmelding til vores nyhedsbrev