Nyhedsoversigt

Supergrafik
Coverbillede FB 25. september 2024

Eleverne fra vores afdelinger i Thisted og på Mors har i denne uge været i gang med et spændende kombinationsforløb, hvor de har haft undervisning enten EUC Nordvest, SOSU eller HF/VUC. Forløbet fokuserer på at styrke elevernes faglige, personlige og sociale kompetencer og være med til at afklare dem i forhold valg at uddannelse efter FGU.

På Nordic Food College, har eleverne bl.a. arbejdet med madlavning fra bunden. På menuen stod hjemmelavede nuggets og pommes frites, som eleverne selv har forberedt og tilberedt. Hertil blev der serveret en frisk og sund æble- og gulerodsråkost, der gav måltidet et friskt pift.

Eleverne har desuden lavet to forskellige dips til retten. Den ene var en sur-sød dip, mens den anden var en cremet yoghurtdip – begge naturligvis fremstillet fra bunden.

Kombi. Nordic Food 2024Kombi. Nordic Food 1 2024

 



På SOSU har der bl.a. være fokus på; 

  • Kommunikation: Eleverne har lært om effektiv kommunikation, som er en grundpille i sundhedsvæsenet. De har øvet sig i at formidle budskaber klart og empatisk, hvilket er vigtigt i forhold til at forstå og hjælpe borgere i forskellige livssituationer.

  • Psykologi: Forståelsen af menneskets sind og adfærd har også været i fokus. 

  • Velfærdsteknologier: Eleverne blev introduceret til forskellige typer af velfærdsteknologier, som f.eks. hjælpemidler til ældre og personer med nedsat funktionsevne, der gør hverdagen lettere.

  • Simulation via VR-briller: Eleverne fik en unik mulighed for at bruge Virtual Reality (VR) i simulationsøvelser. Denne teknologi giver et banebrydende indblik i, hvordan man håndterer udfordrende plejeopgaver og situationer i trygge omgivelser.

  • Dansk: I faget dansk har eleverne arbejdet med fagsprog og kommunikation inden for sundhedsområdet. At kunne kommunikere præcist og klart er essentielt, både skriftligt og mundtligt, når man arbejder med mennesker.

  • Naturfag: Der er blevet lavet kemiforsøg. 

 

Kombinationsforløb på SOSU (Thisted) 2024Kombinationsforløb SOSU (Thisted) 2024

 

 

Indu50

Find en skole i dit lokalområde

Vi tilbyder uddannelsen i både Thisted, Nykøbing og Aabybro

FGU Nordvest - Morsø Læs mere

FGU Nordvest - Morsø

Elsøvej 101
7900 Nykøbing Mors

Tlf. 92 72 40 40

Rutevejledning
FGU Nordvest - Thisted Læs mere

FGU Nordvest - Thisted

Lerpyttervej 50 D
7700 Thisted

Tlf. 92 72 40 40

Rutevejledning
FGU Nordvest - Jammerbugt Læs mere

FGU Nordvest - Jammerbugt

Industrivej 2
9440 Aabybro

Tlf. 92 72 40 40

Rutevejledning

Tilmelding til vores nyhedsbrev