Nyhedsoversigt

Mad og Ernærings-hold på brobygning hos Techcollege
I forbindelse med projektet "Fra FGU til EUD" har Mad og Ernærings-holdet deltaget i en inspirerende brobygningsdag på Gourmetslagteruddannelsen på Techcollege i Aalborg.
Dagen bød på både faglige og praktiske oplevelser, hvor eleverne fik mulighed for at arbejde i professionelle køkkenfaciliteter og prøve kræfter med blandt andet at tilberede hjemmelavede burgere med baconmayonnaise, syltede agurker og grillede bøffer – og ikke mindst friske donuts til dessert, lavet helt fra bunden.
En engageret underviser på uddannelsen stod for dagens program og gav eleverne et godt indblik i, hvordan det er at være elev på gourmetslagteruddannelsen. Hans entusiasme og faglige stolthed var tydelig og motiverede eleverne til at udforske mulighederne inden for fødevarebranchen.
Derudover fik holdet:
-
En rundvisning på Techcollege.
-
Introduktion til forskellige erhvervsuddannelser som bager, kok og tjener, hvor faglærere engageret og inspirende fortalte om hverdagen og arbejdsglæden i deres fag.
-
Et kig ind i skolehjemmet, hvor eleverne hørte om mulighederne for at bo tæt på deres uddannelse.
Dagen gav eleverne en konkret fornemmelse af, hvordan det er at gå på en erhvervsuddannelse – og flere fik øjnene op for nye veje videre efter FGU.
At blive set
Det er virkelig rart, at vi har en hilsekultur på skolen og alle altid siger godmorgen til hinanden.
AGU-elevLytter til mig
Det er første gang, der er nogen, der lytter til mig.
STU - elevOverskud
Lærerne virker mere overskudsagtig.
PGU - elevFind en skole i dit lokalområde
Vi tilbyder uddannelsen i både Thisted, Nykøbing og Aabybro